Succesvol trailerladen!

Hello!

Ben weer eens laat, dus word een kort berichtje 😉

Vanochtend eerst héérlijk uitgeslapen, gedoucht en ontbeten. Pony’s gecheckt, die hadden het met z’n vieren heel gezellig, fijn! Iedereen hier is er ook helemaal enthousiast over, fijn!

Twee youngsters terug gebracht naar het PP en toen in de bak alles klaargezet.

Eerst met Rebje aan de gang geweest, begon heel fijn. Veel gecirkeld, cavaletti’s gedraafd, wat trailerladen. Toen long reining gedaan, dat ging best fijn. In draf gaat alles veel makkelijker dan in stap, how interesting! Halster omgewisseld voor kaptoom en daar wat mee gefrustseld. Reb weer er alweer nogal sjaggo van, dus na een paar mooie voltes, sbw’s en travers meteen gestopt en weer een halster om. Nog wat verder gespeeld met van alles en nog wat, ik eindigde met een traveling circle in galop die uitkwam op de vrachtwagen. Reb twijfelde geen seconde, galoppeerde de klep op en nam een sprong de vrachtwagen in om daar vervolgens relaxed te blijven staan. Jeej!

Rebje dus omgewisseld voor Fien. Veel leuke dingen gedaan, mooie achtjes in stap en draf, cirkling game in draf beide kanten op 2 cirkels, cavaletti’s beide kanten op mooi relaxed en met fijne bringback, trailerladen vanuit draf, helemaal super. MCL kwam aan het einde binnen en kwam naar me toe met de mededeling dat het er fijn uitzag en dat ze zijn attitude van vandaag erg fijn vond, relaxed en ‘fun’. Dat vond ik ook, dus na een korte en fijne sessie gestopt.

Sinds gisteren heb ik er een verantwoordelijkheid bij: Origan. Het ‘oude’ paard van MCL. Hij loopt los op het erf, ’s nachts staat hij in de kudde merries. Het is de bedoeling dat ik een beetje relatie met hem opbouw, dat hij zich de koning van het erf voelt en dat ik af en toe at liberty wat met hem speel met een bergje wortels. In het kader van relatie opbouwen hem vandaag opgehaald, in zijn stal gezet (hij mag elke dag een paar uur binnen slapen, op regenachtige dagen móet hij een paar uur naar binnen) en hem eens lekker gepoetst. Oogjes schoon gemaakt, voetjes schoongemaakt. Hij was weer helemaal happy. Zijn avondemmer klaar gemaakt en meneer was helemaal tevree. Fijn 🙂

Pony’s hun eten gegeven, stallen aangeveegd en nog een (lang!) dvd’tje hoeven gekeken. Nog drie dvd’s, dan heb ik de hele (eerste) serie gezien en gaan we beginnen aan de hoeven van Reb & Fien, kan niet wachten!

Tijd om te gaan slapen, fijne avond allemaal!

Dit bericht werd geplaatst in Gewoon leuk. Bookmark de permalink .

Een reactie op Succesvol trailerladen!

  1. Karianne zegt:

    SJESUS Lia wat maak jij een ontwikkelingen door.
    Fien: gaaf die inzichten.
    Lodash en ik liften nog een week of wat mee en gaan dan ook aan de slag 😉
    Diep diep respect voor je moed.

Plaats een reactie